Белешки за жива и готвена веганска храна...

ВИШНА-ЧИА ПУДИНГ

120.00 MKD

Количина: 300гр

Состојки

 • овесни снегулки
 • млеко од бадеми
 • чиа семе
 • банана
 • вишни
 • агавин сируп
 • банана

Out of stock

Количина: 300гр

Состојки

 • овесни снегулки
 • млеко од бадеми
 • чиа семе
 • банана
 • вишни
 • агавин сируп
 • банана