Белешки за жива и готвена веганска храна...

РОКИ

90.00 MKD

Количина: 80гр

Состојки

 • бадеми
 • ореви
 • урми
 • кокосово масло
 • какао
 • кокосови снегулки

Out of stock

Количина: 80гр

Состојки

 • бадеми
 • ореви
 • урми
 • кокосово масло
 • какао
 • кокосови снегулки