Белешки за жива и готвена веганска храна...

КРАНЧИ ЧИА ПУДИНГ

120.00 MKD

Количина: 300гр

Состојки

  • млеко од бадеми
  • чиа семе
  • агавин сируп
  • банана
  • домашни мусли

Out of stock

Количина: 300гр

Состојки

  • млеко од бадеми
  • чиа семе
  • агавин сируп
  • банана
  • домашни мусли