Белешки за жива и готвена веганска храна...

ХЕЉДА-РУКОЛА САЛАТА

120.00 MKD

Количина: 300гр

Состојки:

 • марула
 • рукола
 • домати
 • хељда
 • црно семе
 • маслиново масло
 • јаболков оцет
 • хималајска сол

Out of stock

Количина: 300гр

Состојки:

 • марула
 • рукола
 • домати
 • хељда
 • црно семе
 • маслиново масло
 • јаболков оцет
 • хималајска сол