Белешки за жива и готвена веганска храна...

ЕГЗОТИК ЧИА ПУДИНГ

120.00 MKD

Количина: 300гр

Состојки

 • млеко од бадеми
 • чиа семе
 • агавин сируп
 • банана
 • мандарини
 • брусница
 • ф`стаци
 • ѓумбир

Out of stock

Количина: 300гр

Состојки

 • млеко од бадеми
 • чиа семе
 • агавин сируп
 • банана
 • мандарини
 • брусница
 • ф`стаци
 • ѓумбир