Белешки за жива и готвена веганска храна...

ЦИТРУСНА БОМБА

140.00 MKD

Количина: 400мл

Состојки

  • портокал
  • цитрон
  • лимон
  • јаболко
  • лен

Out of stock

Количина: 400мл

Состојки

  • портокал
  • цитрон
  • лимон
  • јаболко
  • лен