???????????????????????????????
Предизвици

Детоксикација: прочистување и ревитализирање на телото

На секој од нас одвреме навреме му е потребен некаков вид на детоксикација, особено сега кога празниците завршија и се испразнија богатите празнични трпези. Еве неколку корисни совети како да го започнете процесот на прочистување и ревитализирање на вашето тело: Елиминирајте ги стимулансите: За да стартува метаболизмот и варењето на храната, првото важно нешто е да […]

1383440_633701903351819_786733598_n
Белешки, Веган Викенд

ХУМАНИТАРЕН Веган Викенд | МЕНИ

Минатиот викенд се одржа хуманитарниот настан „Со здрава храна за здрава Дана“, организиран како дружба со мојата банда блогери и пријатели – љубители на жива и веганска храна – и Здружението на граѓани „Родители и деца“. За повеќе информации кликнете ТУКА. Веселата дружина од Сурово & вкусно, Ајде да јадеме, Raw food Mk, Кети, Вале, Тања, Марија ППГ, Марија ЈВ и Здружението на граѓани РОДИТЕЛИ И ДЕЦА- […]

Хуманитарен-настан-731x1024
Белешки, Веган Викенд

ХУМАНИТАРЕН Веган Викенд | 22 Февруари 2014

Овој викенд воопшто нема да биде како изминатите… ќе биде многу ПОУБАВ, ќе биде исполнет со ВИСТИНСКИ бои, вкусови и мириси, ќе биде полн со ПОЗИТИВНА ЕНЕРГИЈА, смеа и музика… или со еден збор, ќе биде ЖИВ! И ќе биде посветен на една пријателка, жена и мајка…. Оваа покана важи за сите оние кои се […]

374314_10151417068077904_1322969789_n
Веган Викенд

Веган Викенд | 15-16 Февруари 2014

Што е ВЕГАН ВИКЕНД? Прочитајте повеќе тука и приклучете се на ФБ групата Веган Викенд каде што заедно ќе ги споделуваме искуствата од овој предизвик! Доколку не следите од самиот почеток на овој предизвик, до сега би требало да ги имате снабдено повеќето состојки кои ги употребуваме во нашите рецепти. Дел од намирниците кои се продаваат во поголема количина […]

DSC05055-1024x731
Веган Викенд

Веган Викенд | 8-9 Февруари 2014

Што е ВЕГАН ВИКЕНД? Прочитајте повеќе тука и приклучете се на ФБ групата Веган Викенд каде што заедно ќе ги споделуваме искуствата од овој предизвик! Доколку не следите од самиот почеток на овој предизвик, до сега би требало да ги имате снабдено повеќето состојки кои ги употребуваме во нашите рецепти. Дел од намирниците кои се продаваат во поголема количина […]

dsc03413-1024x731
Веган Викенд

Веган Викенд | 1-2 Февруари 2014

Што е ВЕГАН ВИКЕНД? Прочитајте повеќе тука и приклучете се на ФБ групата Веган Викенд каде што заедно ќе ги споделуваме искуствата од овој предизвик! Доколку не следите од самиот почеток на овој предизвик, до сега би требало да ги имате снабдено повеќето состојки кои ги употребуваме во нашите рецепти. Дел од намирниците кои се продаваат во поголема количина […]

AnaAzgour_Deserti_Torta-so-Krem-od-Malini-1024x777
Веган Викенд

Веган Викенд | 25-26 Јануари 2014

Што е ВЕГАН ВИКЕНД? Прочитајте повеќе тука и приклучете се на ФБ групата Веган Викенд каде што заедно ќе ги споделуваме искуствата од овој предизвик! Доколку не следите од самиот почеток на овој предизвик, до сега би требало да ги имате снабдено повеќето состојки кои ги употребуваме во нашите рецепти. Дел од намирниците кои се продаваат во поголема количина […]

AnaAzgour_Chia-Puding-Banana-Goji-1024x731
Веган Викенд

Веган Викенд | 18-19 Јануари 2014

Што е ВЕГАН ВИКЕНД? Прочитајте повеќе тука и приклучете се на ФБ групата Веган Викенд каде што заедно ќе ги споделуваме искуствата од овој предизвик! Доколку не следите од самиот почеток на овој предизвик, до сега би требало да ги имате снабдено повеќето состојки кои ги употребуваме во нашите рецепти. Дел од намирниците кои се продаваат во поголема количина […]

541929_10151342033387904_918685004_n
Веган Викенд

Веган Викенд | 11-12 Јануари 2014

Што е ВЕГАН ВИКЕНД? Прочитајте повеќе тука и приклучете се на ФБ групата Веган Викенд каде што заедно ќе ги споделуваме искуствата од овој предизвик! Доколку не следите од самиот почеток на овој предизвик, до сега би требало да ги имате снабдено повеќето состојки кои ги употребуваме во нашите рецепти. Дел од намирниците кои се продаваат во поголема количина […]

AnaAzgour_Oves-Seme-Brusnica-Kajsii-1-1024x731
Веган Викенд

Веган Викенд | 4-5 Јануари 2014

Што е ВЕГАН ВИКЕНД? Прочитајте повеќе тука и приклучете се на ФБ групата Веган Викенд каде што заедно ќе ги споделуваме искуствата од овој предизвик! Доколку не следите од самиот почеток на овој предизвик, до сега би требало да ги имате снабдено повеќето состојки кои ги употребуваме во нашите рецепти. Дел од намирниците кои се продаваат во поголема количина […]